неділю, 16 грудня 2012 р.

Міжнародна співпраця



 У рамках  міжнародної співпраці  України та Польщі «Волонтерство задля дружби і співпробітництва » делегація обдарованих дітей Івано-Франківської  області побувала у Польщі. У складі делегації  був також учень   Отинійської ЗОШ  Кондрат Михайло.Міжнародна співпраця
          Зазначимо, що учні нашої школи уже багато років поспіль підтримують дружні стосунки із дітьми сусідньої держави. У 2009 р. польські діти відпочивали у нас на Різдво, а згодом – наші старшокласники побували у м. Кутно, Варшава (Польща).Минулого року активні учасники художньої самодіяльності та кращі спортсмени школи також брали участь у міжнародному проекті. 
           Візит до Польщі залишив масу приємних вражень і спогадів, ще раз підтвердивши, що молоді небайдужа доля їхньої країни. Проект був дійсно дуже цікавим, неординарним. Такі проекти сприяють поглибленню зв`язків між молодими людьми  братніх народів, сприяють налагодженню дружніх відносин між народами, спонукають творчо обдаровану  молодь до співпраці у галузях освіти, культури і спорту, а на перспективу - і до вступу України у ЄС. 

Немає коментарів:

Дописати коментар